Naam
Stephen Warren
Bedrijf:
Witteveen Architecten bna BV
Website:
www.witteveen-architecten.nl
Telefoonnummer:
055-5787187
E-mailadres:

 

Witteveen Architecten bna BV

Creatief en betrokken ontwerpen
De creatieve en betrokken meedenkers van Witteveen Architecten helpen u datgene te realiseren wat tot voor kort misschien slechts in uw hoofd bestond.
Als een droom, een plaatje of misschien al een meer concreet idee van uw nieuwe woon- of werkomgeving. Wij zien het als een uitdaging om uw gedachten en ideeën te vertalen naar de werkelijkheid. Samen met u, samen met de bouwers, want het realiseren van die nieuwe werkelijkheid doen we samen.

Deskundig
Ontwerpen en bouwen kent nog een werkelijkheid. Die van regels rondom bouwbesluit, procedures, welstandseisen, vergunningen en vergunningsvrij bouwen.
Witteveen Architecten weet natuurlijk als geen ander hoe het daarmee zit maar onderscheidt zich daarnaast door verregaande specialisatie in de regelgeving rondom renovatie en verbouw van monumentale gebouwen. Met onze deskundigheid begeleiden wij u vanaf haalbaarheidsstudies tot en met directievoering, toezicht en budgetbewaking tijdens alle fasen van een project.

Designers van maatwerk
Elk ontwerp is uniek. Design op maat. In het begin vaak niet meer dan een verzameling gedachten.
Over bijvoorbeeld een nieuwe woning, een verbouwing of over het opnieuw indelen en inrichten van een bestaande ruimte, over een bedrijfsgebouw of herbestemming van gebouwen en bedrijventerreinen of in het kader van de Rood voor Rood regeling. Een ontwerp van Witteveen Architecten is altijd uniek en afgestemd maatwerk met u als de opdrachtgever.

Duurzaam
Witteveen Architecten ziet toekomst in duurzaam bouwen.
Wij zijn op de hoogte van de voor- en nadelen van duurzame materialen en bouwmethoden en helpen u met het vinden van de weg in subsidieland. Witteveen Architecten geeft met een gedegen advies of haalbaarheidsonderzoek daadwerkelijk inhoud aan het begrip “duurzaam en energiezuinig bouwen.”