Naam
Richard Bosman
Bedrijf:
Meeesters in IT
Website:
www.meeestersinit.nl
Telefoonnummer:
055-5330402
E-mailadres:

LinkedIn:
Richard Bosman

 

“Nieuwsgierig zijn, continu ontwikkelen en altijd het beste willen, levert succes op en voegt meerwaarde toe.”
Richard Bosman, directeur Meeesters in IT, Apeldoorn

Onze missie is klanten een voorsprong laten nemen door bijdragen te leveren aan het bereiken van doelstellingen, dit door met ervaring, expertise en educatie.

En dat doen wij al bijna 20 jaar. Eerst onder de naam Synensis Pool en sinds 2017 zijn wij Meeesters in IT. Onze ervaren tot zeer ervaren Meeesters in IT werken in uitdagende en inspirerende projecten voor aansprekende ondernemingen in Nederland. Ook de IT-professionals waarmee wij samenwerken zijn meeesters in hun vak, in dienst bij n van de leveranciers binnen ons netwerk, f zijn n van de meeester-ZZP’ers uit ons netwerk. Een netwerk dat wij met zorg en oog voor kwaliteit in 20 jaar tijd hebben opgebouwd en daar zijn wij trots op.

“Dingen doen waar je energie van krijgt”
Richard Bosman, samenwonend en vader van twee volwassen zoons

Sinds 2006 staat onze thuisbasis in Beekbergen. Een heerlijke plek om te wonen. Ontspanning vind ik en energie krijg ik van gitaar spelen, wielrennen en reizen. Wanneer we op reis zijn kun je ons vinden in Azi. Even helemaal weg, andere mensen ontmoeten en cultuur ‘opsnuiven’, om vervolgens te doen waar ik vooral veel energie van krijg: ondernemen!