Naam
Ronald Kort
Bedrijf:
Quantex Group B.V.; Zeromix B.V.
Website:
www.quantexgroup.com
www.zeromix.nl
Telefoonnummer:
026-3195162
E-mailadres:

 
 

Quantex Group B.V. :
Quantex profileert zichzelf als een bedrijf dat uitblinkt in het creŽren van slimme marketing oplossingen op het gebied van sanitair- en keuken gerelateerde producten.
Het gaat hier specifiek om het creŽren van slimme marketingideeŽn voor bestaande en nieuwe markten, waarbij gebruik wordt gemaakt van een goed ontwikkeld netwerk van klanten en productielocaties met als insteek zeer grote productvolumes. De belangrijkste productgroepen zijn kanaalventilatie, sanitair en boilers.

Zeromix:
Al jaren worden consumenten verkeerd geÔnformeerd door allerlei instanties, bedrijven, overheden etc. over de kwaliteit van ons drinkwater. Ondanks de goede kwaliteit van het primair aangeleverde drinkwater, ontstaat door het gebruik van lood in messingkranen loodvergiftiging van het drinkwater via de kraan. Tot dusver heeft de kranenindustrie het niet als noodzaak gezien om kranen te ontdoen van hun lood. In het geval van loodhoudende kranen zijn vooral kinderen en baby’s het slachtoffer. Een reden te meer voor ons allen om hen te beschermen.

Nadat eenmaal was gebleken dat kranen lood afgeven aan drinkwater is Zeromix ontstaan vanuit Quantex Group B.V. Het idee werd opgevat om het loodprobleem van messing kranen aan te pakken. Een initiatief dat zowel een idealistische, maar zeker ook commerciŽle grondslag heeft. Ondertussen staat er een zeer modern bedrijf die een zeer eigentijds en aansprekende kranenreeks welke zich kan meten als het gaat om kwaliteit met alle andere A-merken, alleen dan wel loodvrij!