Naam
Michel R. van Meerten
Bedrijf:
Restaurant / Bowling de Ruggestee
Website:
www.ruggestee.nl
Telefoonnummer:
055-3781666
E-mailadres:

 

 

“Zoeken naar oplossingen en dienstverlenend bezig zijn”
Michel van Meerten, directeur van Restaurant de Ruggestee en Recreatiepark ’t Veluws Hof in Hoenderloo

Ruim zes jaar geleden ben ik geleidelijk begonnen met het overnemen van het bedrijf van mijn ouders. Of beter: bedrijven. Niet alleen runden zij Restaurant de Ruggestee maar ook Recreatiepark ’t Veluws Hof in Hoenderloo. Twee bedrijven die elkaar prachtig aanvullen, zeker in de wintermaanden wanneer het op ons recreatiepark relatief rustig is. Een combinatie die mij motiveert en stimuleert om als ondernemer actief te zijn.

Dat actief blijven is voor mij zeker van belang: ik wil absoluut ondernemend bezig zijn. Of het nu gaat om het onderhouden van ons terrein of om het meedenken met een zakelijk evenement in ons restaurant: ik kom graag met mensen in gesprek om vervolgens alles op alles te zetten om het hen naar de zin te maken. Alles kan. Wat aan die dienstverlenende houding ten grondslag ligt? Waarschijnlijk niet mijn MTS-opleiding, maar wel het gegeven dat ik opgegroeid ben in een ondernemend horecagezin.


“Mijn werk is mijn hobby”
Michel van Meerten, woont samen met zijn vriendin en twee kinderen

Als kind had ik overigens niet de camping als mijn achtertuin of het restaurant als tweede woonkamer omdat mijn ouders niet ‘op het terrein’ woonden. Mijn gezin en ik doen dat wel, maar met een duidelijke scheiding tussen werk en privé. Op ons terrein van 32 hectare hebben wij onze eigen thuisbasis gecreëerd. Een thuis, dat wat de invulling van onze vrije tijd betreft, natuurlijk afhankelijk is van wat er bij ’t Veluws Hof en de Ruggestee gebeurt. Om die reden heb ik geen andere hobby’s waarbij iets op vaste tijden of dagen moet gebeuren.

Zoeken naar oplossingen en een gedreven instelling hebben er jaren geleden toe geleid dat mijn ouders ’t Veluws Hof uitgebreid hebben met de Ruggestee. Met maar liefst zes moderne bowlingbanen, een Ierse Pub en een gezellig restaurant weten mensen de Ruggestee niet alleen in de zomer maar ook in de winter te vinden. Dezelfde ondernemende instelling vind je terug bij Apèl, iets dat mij enorm aanspreekt en waarom ik me daar ook thuis voel.