Naam
Jacco Methorst
Bedrijf:
EchtIjs
Website:
www.echtijs.nl
Telefoonnummer:
06-10952003
E-mailadres:

LinkedIn:
Jacco Methorst

 

“Pure smaak, dat is mijn boodschap”
Jacco Methorst, eigenaar en oprichter EchtIJs.nl

Mijn zakelijke reisbureaus heb ik 15 jaar na de oprichting ervan, succesvol kunnen verkopen.
Daarvoor jarenlang in commerciële functies actief geweest. Eigenlijk altijd producten van anderen verkocht en aan de man gebracht.
In 2020 ben ik gestart met een ijsmakerij. Het vak geleerd van een Italiaanse ijsmeester. Een mooi eerlijk product maken en het oude Italiaanse ambacht in ere herstellen, dat leek mij een mooie uitdaging. Op basis van vers fruit en 100% natuurlijk gemaakt.
Er zitten zoveel toevoegingen in ons dagelijkse voedsel maar ook in ijs, en dat is helemaal niet nodig. Daarom ben ik nu “op missie” om met mijn ijs een plekje te veroveren in de horeca, een mooie plek op de dessertkaart veroveren.
Daarnaast is het ijs voor thuisgebruik te koop via www.echtijs.nl en af te halen op de ijsmakerij in Nunspeet op de Veluwe.


“Buiten kun je genieten van de Veluwse schoonheid”
Jacco Methorst, puur ijsmaker

Samen met mijn gezin woon ik met veel plezier in Nunspeet. Naast de bezigheden in de ijsmakerij moet ik echt dagelijks naar “buiten”. In onze “achtertuin” bevindt zich een van de mooiste golfbanen van Nederland waar ik dan ook regelmatig te vinden ben. Ik vind het leuk om met vrienden en zakelijke relaties een rondje golf te lopen. En natuurlijk lekker varen en ontspannen op en aan het Veluwemeer, aan de andere kant van ons mooie dorp op de Veluwe. Daarnaast ben ik actief lid van Lions Nunspeet en natuurlijk van Apèl, waar ik één van de initiatiefnemers van ben. Voor mij is Apèl een waardevolle club met ondernemers, met ondernemende mensen waar werkelijk alles in vertrouwen gedeeld kan worden. Onze doelstelling is om elkaar als ondernemer écht verder te helpen, iets dat ons onderscheid van andere (netwerk)organisaties.