Naam
Ernest Loor
Bedrijf:
Loor Legal & Partners BV
Website:
http://www.loorlegal.nl/
Telefoonnummer:
055 – 303 19 50
E-mailadres:
 
LinkedIn:
Ernest Loor


“Bundeling van krachten zonder de nadelen van de overhead van een groot kantoor”
Ernest Loor, Loor Legal & Partners


Loor Legal & Partners levert maatwerk tegen een reële prijs door zich te concentreren op relevante rechtsgebieden om zodoende tot oplossingen te komen die werken. Loor Legal & Partners bundelt de krachten van zelfstandig opererende advocaten met een eigen rechtsgebied. Daarmee beschikt de ondernemer over specialistische kennis zonder de nadelen te ervaren in de overhead van een groot kantoor. Voor optimale ondersteuning bij de dagelijkse bedrijfsvoering van ondernemers heeft Loor Legal & Partners het Premium Membership ontwikkelt waarbij de ondernemer de voordelen geniet van bijvoorbeeld exclusieve toegang tot de knowhow van Loor Legal & Partners en 4 uur advies op maat.
De combinatie van juridische inhoudelijkheid en het menselijk aspect binnen vooral ondernemers- en contractrecht zijn voor mij de belangrijkste drijfveren geweest om mij in contract- en ondernemersrecht te specialiseren.

 

“Kickboksen is voor mij ontspanning”
Ernest Loor, getrouwd, vader van twee zoons

Met een relatief jong gezin, een eigen kantoor en een druk sociaal leven, blijft er niet veel tijd over voor andere hobby’s. Toch vind ik het belangrijk om ook te sporten om zo mijn energie kwijt te kunnen en om te ontspannen. Het is een uitlaatklep voor mijn ongeduldige kant. Ontspannen kan ik ook binnen Apèl, omdat we in vertrouwen kunnen sparren en ideeën uitwisselen. Mijn nieuwsgierigheid naar en interesse in anderen maakt dat voor mij iedere bijeenkomst weer een toegevoegde waarde heeft.