Naam
Rob Camerlink
Bedrijf:
EasyData BV
Website:
www.easydata.nl
Telefoonnummer:
055-5344886
E-mailadres:

 


EasyData is toonaangevend op het gebied van input management in de breedste zin van het woord. Dit betreft zowel de digitale conversie van papieren documenten als het structuren van digitale informatie.

Onze toegevoegde waarde bewijst zich door realisatie van bijzondere klantwensen voor een redelijke prijs. EasyData is een klant gedreven organisatie en de medewerkers halen hun motivatie uit enthousiaste klanten. Zo zijn wij samen in staat op creatieve wijze innovatieve technieken tot kwaliteitsproducten te bundelen.

Naast standaard producten helpen we individuele opdrachtgevers met onze eigen oplossing EasySeparate. Zo ontwikkelen wij met ons Russische team al 14 jaar innovatieve toepassingen binnen ons vakgebied. EasyData is al 11 jaar de Benelux distributeur en support centre voor de complete ABBYY product lijn.

Rond het Businessmodel voor kwaliteitsproducten met een interessante prijs is een partnernetwerk ontstaan. We werken samen met distributeurs en gespecialiseerde partners en samen met hun eigen oplossingen. EasyData staat voor de document oplossingen in de brede zin van het woord. Met ons complete assortiment kunnen wij documenten verwerken in uw ERP, Workflow en/of DMS.

Is uw belangstelling gewekt? Maak een afspraak voor een oriënterend gesprek in een aansprekende locatie!