Naam
Ronald Dros
Bedrijf:
DROS Facility Groep BV
Website:
www.dros.nl
Telefoonnummer:
055-378 14 56
E-mailadres:

DROS FACILITY GROEP

Wij bieden een breed pakket aan facilitaire diensten onder één dak. Met de ‘one stop shopping’-formule van de DROS facility groep zijn wij in staat om in overleg met u, uw complete dienstenpakket samen te stellen. Advies op maat staat hierbij centraal. Dat biedt tal van voordelen, denk hierbij aan efficiënter, overzichtelijker èn kostenbesparend werken. Hierdoor kunt u zich nog meer focussen op uw eigen kernactiviteiten. Wij kunnen u ontzorgen in de onderstaande voorzieningen;

DROS beschikt over ervaren medewerkers en preferred suppliers per vakgebied die onder één regie werken. Wij zijn ISO 9001, ISO 14001, OSB Keurmerk, en VCA*, PSO (trede 3) -gecertificeerd. Daarnaast is DROS schoonmaakdiensten aangesloten bij de Ondernemersorganisatie Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten (OSB).

Via onze website (www.dros.nl) maakt u kennis met wat de DROS facility groep u allemaal te bieden heeft. Wilt u meer weten of een afspraak maken voor een vrijblijvend adviesgesprek, neem dan contact met ons op. Wij staan graag voor u klaar!

Bezoekadres:
Dros Facility Groep b.v.
Schumanpark 51
7336 AS Apeldoorn
T: 055-3781456
I: http://www.dros.nl